best html templates

MIRE AZ OLDAL ALJÁRA ÉRÜNK, LESZ EGY WEBÁRUHÁZAD

...vagy webáruház láncod. Majd eldöntöd.

Amikor a FreedomXpress Globalhoz csatlakoztam az általam megfogalmazott elvárásaim és a cég alapos megismerése alapján döntöttem! Javaslom, te is gondold meg alaposan - mert biztos, hogy az egész életedet megváltoztathatják a következő percek. Elsősorban ismerd meg a lehető legjobban a céget. Itt egy videó. 70 percet adj az életedből... Kibírod.

VARGA BALÁZS A FREEDOMXPRESS TÁRSTULAJDONOSA 70 percben kifejti, hogyan leszünk hamarosan milliomosok. Engem valamiért minden perce lekötött. Nagyon képzett, dinamikus, jó szakembernek tartottam már az első alkalommal is. Megbíztam benne, és a világraszóló terveiben is. Én ekkor csatlakoztam.

VIDEÓ 70 PERC 

A FREEDOM ÜZLET KONYHANYELVEN

Aztán gyorsan felmerült (szinte az előzővel egy pillanatban), hogy MENNYIRE BIZTONSÁGOS ÉS TUTI A TÉMA? A kérdés már az első videó megnézése után tárgytalanná válhatott, mivel láthattuk a világtendenciát, az EMAG példát, és kiderülhetett, hogy jókor voltunk jó helyen - (MIÉRT? VAN ILYEN NÉHA!)

VIDEÓ 58 PERC 
Mobirise
Mobirise

MOSTANTÓL KEZDŐDJÖN AZ IDŐSZÁMÍTÁS

Rögtön az áthuzalozással kezdjük: a kezdet legyen 2019. aug. 29. (az első bejegyzésem dátuma). Ekkor határoztuk el, hogy egy éven belül milliomosok leszünk. Az elhatározás sziklaszilárd. Két dolog lehetséges:
1. Sikerül végrehajtani
2. Sikerül végrehajtani.
Harmadik nincs. Ha ideszemtelenkedne a gondolat, RÖGTÖN TUDATOSAN ŰZZÜK EL. Ne csak higyjünk benne, hanem tudjuk, hogy sikerül. Gondolj a levegőre. Nem kell aggódnod, hogy lesz-e megint. Az Univerzum gondoskodik róla, hogy ami kell, meglegyen. Megfigyelhetjük: a körülmények az ilyen döntések előtt nem könnyedén, de meghajolnak.

KELL EGY ESZKÖZ. NEKED

Mert nekem már van.
Ha neked is kell, kattints a fenti képre!

Mobirise

KELL EGY ESZKÖZ NEKED

Oldd meg, hogy kiválóan alkalmas legyen a cél eléréséhez. Ne csak alkalmas, hanem kiválóan alkalmas legyen. Arra is ügyelj, hogy határidőt is adtunk a célhoz. Az eszköz legyen alkalmas a határidő követelményének is. Előfordulhat, hogy az ilyen eszköz pénzbe kerül. Soha, de soha ne kérj kölcsönt. Feszíti a gondolkodásodat, megterheli az érzelmeidet, óhatatlanul előjönnek a negatív gondolatok. Egyelőre csak addig nyújtózz, amig ki nem nyúlsz.

KÉT LEHETŐSÉG VAN: Vagy megvan az eszköz, vagy nincs. Ha nincs, kattints a fenti képre!

Ritkán fordul elő, hogy egy jó eszköz ingyen megszerezhető. Minél jobb annál drágább. Ne aggódj, a határidőnkben EGY hónap áll rendelkezésedre az eszköz megszerzésére. Az összes körülményeid figyelembevételével érdemes lesz (ha kell - napra pontos) határidőket felállítani saját magadnak. Ne legyen feszítő a határidő, de AZT ÁLLANDÓAN NAPRA PONTOSAN TELJESÍTSD, ÉS EZZEL KAPCSOLATBAN LEGYENEK SIKER-ÉLMÉNYEID. 

Mobirise

LEGROSSZABB, HA FELADOD

Teljesíthető lépések kellenek a sikerélményhez.
KI KELL RÁZÓDNOD A KOMFORTZÓNÁDBÓL.

Ha jön a gondolat, hogy ez Neked nem megy, azonnal kergesd el. Nem vagy semmivel sem kevesebb, mint azok, akik vállalták a kényelmetlenséget a boldogságukért, gazdagságukért, szeretteiért. Ha nehezebb helyzetbe kerülsz (mert kerülsz), gondolj arra, hogy lehetne sokkal rosszabb is. Mindenesetre a lehető legrosszabb, amit tehetsz, hogy már most feladod. Egyébként sem igérte senki, hogy lazán, kényelmesen éred el a céljaidat. A történelemben eddig ilyen nem sűrűn fordult elő. 
Lépj ki a bűvös kőrből
LÉGY TÜRELMES MAGADHOZ.

Van, akinek egy-két nap elég az áthuzalozáshoz, másnak egy-két év. Sokat számít a környezet. Ha állandóan kárognak, nem lesz könnyű mindegyiket távol tartani magadtól. JÓ IRÁNYBA HALADSZ, ÉS EZT TUDOD IS. Majd egy év múlva (már csak a hátad mögött) mondogatják, hogy szerencsééés. Azt nem fogják tudni, hogy mennyi türelem, kitartás kellett ehhez.

Cím
Egressy út 1/G                    
1149 Budapest                    


Elérhetőségek

Email: schb44@gmail.com                    
Tel/Viber: +36 20/994-8977

Köszönöm a régi weblapom olvasóinak a rengeteg levelet, segítséget. Nekem azt dobta a gép, hogy 35 év után menjek át üzletemberbe. Ígérem, ha lesz időm (márpedig lesz) és megkeresnek a jövőjükkel kapcsolatban, feltétlen fogadom Őket...