Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Rajz Meditáció

3 napos Rajzmeditáció felnőtteknek
A meditáció befelé fordulást jelent, egy olyan tudatállapotot, amikor az elménk megnyugszik, pihen, a tudatunk mégis éber. A meditáció célja - divatos, de egyben nagyon igaz kifejezésekkel élve - "a középpontba kerülni" vagy "megtapasztalnia az itt és most nyugalmát", a "jelenben lenni". Amikor a napi gondokat megpróbáljuk kiszűrni és csak egy bizonyos dologra koncentrálunk, hogy ezáltal csapongó gondolatainkat megszüntessük. A meditáció ajándéka a kiegyensúlyozottság, a belső béke, a hétköznapok nyugalma.
1. nap, ALAP program: a technika alapjai, azaz alapmotívumok, sorminták, felületminták, virágminták, kompozíció

2. nap, 3D/SZÍNES program: haladó motívumok, 3D hatás, árnyékolás grafittal, színekkel

3. nap, Kalligráfia: betűtípusok, betűrajzolás, feliratok fehér és akvarell alapra "Bemelegítésként" kirajzoljuk magunkból az érzelmeinket, majd belefogunk a mintarajzolásba.

Az egyszerű minták elsajátítása, a saját rajzok egyedi, előzetes tervek nélküli kivitelezése fejleszti a kreatív gondolkodási képességeket és növeli a szabadságérzetet. A kész rajzok pedig sikerélményt adnak, lerombolják a rajzolással kapcsolatos eddigi negatív hiedelmeidet, így a foglakozáson való részvételnek önbizalom-növelő hatása is van.

Az önfeledt rajzolás közben egyfajta meditatív, relaxált tudatállapotba kerülsz, az ilyen relaxált állapotnak pedig számos pozitív élettani hatása van: javul az oxigénellátás, csökken az anyagcsere és a vér tejsavtartalma, javul a szervek vérellátása, endorfin, azaz boldogsághormon termelődik. ?

A tanfolyam minimum 4, maximum 15 fővel indul. Díja 7.500 Ft/nap.
Holisztikus, - azaz jobb agyféltekés rajztanfolyam

"A rajzolás valójában nem olyan bonyolult..." - Betty Edwards

Ha van működő jobb agyféltekénk, akkor tudunk rajzolni, ez alapvető készség és adottság minden egyes embernél. Gyönyörű művek születnek ilyenkor - egyediek és nagyon személyesek. Ha képesek vagyunk belefeledkezni dolgokba, képesek vagyunk elfelejteni az időt és teret magunk körül. Ha ezt egyszer is megtapasztaltuk, pillanatokra vagy akár hosszú perceken át, azt is átélhetjük közben, hogy bármi lehetséges, amire csak vágyunk. Nagyszerű, felemelő tapasztalat ez!

A tanfolyamokon a rajzolás egy cél, amely pár nap alatt kivétel nélkül mindenki számára megvalósítható, aki átadja magát ennek a folyamatnak - és a rajzolás egyben egy eszköz is a fentiek megtapasztalására, az önismerethez és nagy változások elkezdéséhez. Hiszen ha néhány nap alatt ilyen szinten képesek vagyunk "megtanulni" rajzolni, akkor vajon mire vagyunk képesek egy egész élet alatt? Valószínűleg bármire!

Holisztikus, - azaz jobb agyféltekés rajztanfolyam ?Tanmenet: Olyan gyakorlatokkal kezdjük rögtön az első napot, amelyeket a bal agyfélteke egyszerűen nem tud értelmezni és elfogadni, így fokozatosan átadja az irányítást a jobb agyféltekének. Ez pedig lassanként oda vezet, hogy szó szerint mindenki "megtalálja magában a művészt", azt a határtalan teremtő-alkotó személyiséget, aki eddig is tudott rajzolni, csak éppen eddig nem tudott róla. Ha ezt egyszer már megtapasztaltuk, képesek vagyunk egy alkotási folyamat közben bármikor újra előhívni ezt az érzést, amely aztán az életünk más területein is segítségünkre lesz a jövőben. Rá fogunk tudni csodálkozni arra is, hogy melyek azok a területek, ahol eddig a bal agyfélteke irányított bennünket és az próbálta megoldani a gondjainkat, holott egyszerűen csak teret kell engednünk a jobb agyféltekének és bizonyos problémák jóformán maguktól megoldódnak és soha nem blokkolnak többé.

A tanfolyam 4 napos, minden nap 9-kb.16 óráig tart, ebédszünettel, az összes rajzeszközzel együtt a díja: 37.000 Ft (Vidéken 38.000 Ft)

A fenti díjért a helyszínen teával, vízzel a tanfolyam ideje alatt végig vendégül látjuk, a rajzeszközöket pedig a Hallgató mind megkapja a tanfolyam után! A tanfolyam minimum 5, maximum 12 fővel indul, jelentkezés után a helyfoglalás a tanfolyami díj befizetésével történik. Többhavi részletfizetésre mint mindig, most is van lehetőség, ezt az igényt kérjük jelezni a jelentkezéskor! A díj a résztvevő meg nem jelenése esetén nem jár vissza. Ez esetben a befizetett díj a lehető legközelebbi alkalommal egy ugyanolyan programon letanulható vagy egy online tanfolyamra beváltható. A befizetett összeg ezután tovább nem görgethető, másfajta programra nem beváltható.

A tanfolyam kezdete előtt 48 órán belül jelzett visszamondás esetén az összeg nem letanulható és nem visszatérítendő. Részvételi díj visszatérítése nem lehetséges. A holisztikus (jobb agyféltekés) programra 100 %-os visszafizetési garancia él A következő tanfolyam időpontja: 2015. szeptember 17-20. (csütörtöktől vasárnapig)

Előjelentkezés szükséges - ehhez adatlap, és további információ ide kattintva érhető el. A fizetés lehetséges módjaival, számlázássa kapcsolatban feltett kérdéseire oktatónk készségesen válaszol e-mailben vagy telefonon.

Szeretettel várja az Ön tanára: Mucsi Tina Rajzoktató és -terapeuta, stresszoldás szakértő