Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Numerológia szak

"A matematika a kulcs és az ajtó a tudományokhoz." - Galileo Galilei
Univerzumunk rendezettségének alapja az ENERGIA: a láthatatlan frekvenciákon történő rezgés, amely éppúgy összetartja a nagy galaxisokat, ahogyan a legkisebb részecskéket is mozgatja... és amely jelen van a mindennapjainkban is. A számok csodálatos világa magában hordozza ezt a rezgést - többek között születési dátumunk által meghatározva sorsunk irányát, nevünk betűinek értéke által behatárolva az útra kapott adottságainkat, lehetőségeinket. A numerológia önismeretet ad, és segít harmóniába kerülni saját frekvenciáinkkal.

Hallgatóink megtanulják a módszert, melynek segítségével ezt a hatalmas energiát veszteség nélkül, maradéktalanul használni tudják.
I. A numerológia eredete Rövid történeti áttekintés A számok minősége Mi a Mesterszám? A Sorsmisszió-szám A pithagoraszi ábécé A név számításai Belső ÉN - külső ÉN - Teljes Névszám A numeroszkóp felállítása A számok hiánya / túlsúlya A számok szimbolikus jelentése

II. Mi legyen a gyermek neve? A névváltozás lehetősége a numerológiában Életünk ciklusai Az emberi élet három korszaka A személyes év kiszámítása Személyes hónap, személyes nap... A Sorsfordulók Párkapcsolat a numerológia tükrében Egyéb társulások lehetőségei, minősége Foglalkozások, hivatás, munka A numerológiai elemzés felépítése

A képzés ideje alatt rengeteg gyakorlati példán látható a numerológia működése, és a Hallgatónak folyamatos lehetősége van saját képletével kapcsolatosan kérdéseket feltenni. Az oktatást szakirodalom is segít; a tanmenet Kiss Zoltán Zéro - Sorsunk a számokban című könyvére épül. A könyv részletes bemutatását ide kattintva találja.

A képzés öt hónapos, online - webináriumon keresztül - zajlik, azaz otthonról nézhető. A tanfolyam díja 12.990 - Ft/hó - ha valaki az öt hónapot egyben kifizeti, annak az öt hónap összesen csak 49.950 Ft, vagyis 9.990 Ft/hó. Az órákról hanganyag készül, ami utólag is meghallgatható. A képzés elvégzését Tanúsítvánnyal igazoljuk.

Információért a fizetés módjáról, és minden egyéb - a részleteket érintő - kérdésben forduljon bizalommal az Oktatóink menüpontban található űrlappal közvetlenül az oktatóhoz.

Az Ön tanára: Kiss Zoltán Zéro numerológus