Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Magyarország jövője

Valami iszonyatosan súlyos dologba könyököltem bele
Nostradamus jóslatai Magyarországról


...Jön majd egy ember, a második
millennium után, ki felette áll
minden torzsalkodásnak: Ő lesz az itt,
ki Pannonföldről Istenhez kiált,
és Isten meghallgatja imádságait.
Ő lészen az, kinek uralkodása folytán
Pannónia ismét erős lesz és gazdag,
nagyobb lesz, mint akármely szultán,
az ő szavára minden országban adnak,
s önként kezére bíznak minden hatalmat.

...Mindaz, mit megjósoltam itten,
sok síri éven át rejtőzködik,
szerencsés lészen majd sok ember,
ki jövendőnek megfejti titkait.
A nyomda neve lészen AQVA,
de művem olvasható lesz gépeken;
betűk lesznek számokból kirakva,
miket még fel sem fog az értelem.
2006. novemberében azt nyilatkoztam Magyarország horoszkópját elemezve, hogy hazánk 8 éven belül a világ leggazdagabb országai között fog szerepelni, és mindezt a hihetetlen gazdasági és szellemi változást az asztrológiának köszönhetjük majd. Talán úgy tűnik, hogy kifutottunk az időből, és semmi sem történt, sőt Magyarország helyzete még rosszabb lett. Sajnos az asztrológust is elviheti a túlzott optimizmus, amikor az adott időintervallumot túl szűkre szabja. Velem is ez történt, hetente több levelet kapok, hogy az előrejelzésem nem jött be. Számon kérőknek és a hitetlenkedőknek üzenem, hogy a meccs még nincs lejátszva. Szakmailag megalapozott, hogy az elkövetkező időszakban több olyan esemény is várható, amely beindítja azt a folyamatot, ami Magyarország felemelkedéséhez vezet. Elkövettem azt a súlyos hibát, hogy országunk horoszkópját emberi élettartamhoz hasonló idő-behatárolásokkal számoltam. Egy ország élettartama akár többezer év is lehet. Az alábbiakban szereplő idő-intervallumok tehát beszorzandók akár 10-1.000-rel. Egy komoly tanárnak ekkorát tévedni... SAJNÁLOM.

A következő hónapokban ezeket az eseményeket aktuálisan frissítve itt olvashatják. Miután az asztrológia lesz az, ami az ország felemelkedését hozza (sicc) - csak az asztrológia és az ország összefüggéseit vizsgálom, nem foglalkozunk földrengésekkel, sztrájkokkal, sem politikával.

2025-ig készül el az a szoftver, amellyel a világ számára bebizonyosodik, hogy az asztrológia működőképes tudomány. Ha ez így lesz, azzal nem csak hazai, hanem a nemzetközi állóvizek is felkavarodnak, ugyanis több külföldi befektető jelezte már együttműködési szándékát. Nyilván jobb lenne, ha egy magyar tudományos felfedezés hazai alapokról indulhatna, de ez - éppúgy, mint maga az egész projekt - Isten kezében van.

Ha el kell készülnie, - ha ez hiányzik az Univerzum rendezettségéhez - akkor nemigen lehetünk tekintettel sem a befektető származására, sem a vallási/politikai hovatartozásra, - sem a hatalmi törekvésekre.  A szoftver elkészítésével egy olyan eszköz kerül ki a kezünkből, amelynek értéke nem fejezhető ki pénzzel. Azaz nemcsak  megtérül a befektetett összeg, hanem gyakorlatilag egy "fegyver" lesz a kezünkben, amelyet mindenki igyekszik majd megszerezni - jó esetben megvenni. Nagy valószínűséggel ez lesz az alapja a fent említett időszak jelentős pozitív gazdasági változásának is.

2026 év végéig nagyban nehezíti munkánkat az emberek asztrológiával kapcsolatos ellenérzése, valamint a pillanatnyilag hiányzó anyagi fedezet (a beruházó is vár még a pénzére). Ugyanekkor, ugyanebben az időben számítunk szerencsés beavatkozásra is, amely mégiscsak hozza a kívánt összeget munkánk elkezdéséhez. Kár, hogy a személyi-technikai feltételek sem lesznek optimálisak: a kísértés igen nagy lévén, mivel milliárdokról van szó, nehezen találunk olyan programozót, aki szakmailag és erkölcsileg is kellően korrekt. (Napjainkban épp ez történik: Informatikusunk meglépett párszázezer forintunkkal :)

Sajnos országunk, a külföld hozzáállása, a tudomány, média viszonyulása, és a pénzügyi nehézségek késleltetik törekvéseinket 2021 nyaráig. Sorsszerű azonban, hogy az akadályok nagy része elháruljon, de nem aggódunk, mert 2025-ig még jönnek újabb és újabb problémák.

Ezekről aktuálisan fogom Önöket ezen az oldalon tájékoztatni. Ide kattintva az EZT KÖVETŐ szoftverről olvashatnak.

A Magyar Köztársaság horoszkópja
Magyarország jövője (horoszkópja)