NostraBélus

Get Adobe Flash player

Balogh BélaAz Univerzum csodálatos, tökéletesen rendezett, és oly végtelenül nagy, hogy áttekinteni, felderíteni, vagy teljes egészében megérteni talán soha nem is lehet."

Megtiszteltetés számunkra, hogy elsőként fogadta el felkérésünket Balogh Béla író, előadó, híd- és útépítő mérnök. Neve biztosan ismert azok számára, akik nyitottak rá, hogy a tudományos dolgokat ne csak a racionális oldaláról szemléljék, hanem a lélek felől is - és a kettő között ne az ellentétet, a kizárólagosságot - hanem ez egymásra épülést, egymás kiegészítését is észre merjék venni. Ő maga így ír erről:  

"Bármihez nyúltam, úgy tűnt, tökéletesen illeszkedik egy olyan világképbe, ahol az ember nem csak fizikai lény, hanem egyben energialény is, és ahol a születés előtti élet, a halál utáni élet és az egész Univerzum minden részletére kiterjedő gondos tervezés nem hit kérdése, hanem fizikai törvényekkel és kísérletekkel alátámasztható tény. " Könyveiben ezekre a tényekre világít rá, élvezetes kifejtésein keresztül érthetővé válik a tudatalatti szerepe a mindennapjainkban,- teszi mindezt a szeretet, az elfogadás és a hála jegyében, - valódi, hiteles természetességgel. "Az Univerzum csodálatos, tökéletesen rendezett,... Művei: "A végső valóság" - a "Gyógyító meditáció" - "A tudatalatti tízparancsolata" - az "Elkezdődött…" - a "Többszintű gyógyulás" - a "Világkép" nemigen hiányozhatnak egyetlen Hallgatónk könyvespolcáról sem, ha jól meg akarja érteni önmaga tükrében a külvilágot, és fordítva. Bővebb munkásságáról, aktuális programjairól  ezen az oldalon tájékozódhat - az Egyesület saját szervezésű előadásairól Hallgatóink első kézből értesülnek majd.

A képen Balogh Béla - egyik legismertebb, és a világon az egyik legjobb - meditációs tréningjéről ide kattintva talál videót.