NostraBélus

Get Adobe Flash player


"A matematika a kulcs és az ajtó a tudományokhoz." - Galileo Galilei

Univerzumunk rendezettségének alapja az ENERGIA: a láthatatlan frekvenciákon történő rezgés, amely éppúgy összetartja a nagy galaxisokat, ahogyan a legkisebb részecskéket is mozgatja... és amely jelen van a mindennapjainkban is. A számok csodálatos világa magában hordozza ezt a rezgést - többek között születési dátumunk által meghatározva sorsunk irányát, nevünk betűinek értéke által behatárolva az útra kapott adottságainkat, lehetőségeinket. A numerológia önismeretet ad, és segít harmóniába kerülni saját frekvenciáinkkal. 

Hallgatóink megtanulják a módszert, melynek segítségével ezt a hatalmas energiát veszteség nélkül, maradéktalanul használni tudják.

I. A numerológia eredete Rövid történeti áttekintés A számok minősége Mi a Mesterszám? A Sorsmisszió-szám A pithagoraszi ábécé A név számításai Belső ÉN - külső ÉN - Teljes Névszám A numeroszkóp felállítása A számok hiánya / túlsúlya A számok szimbolikus jelentése

II. Mi legyen a gyermek neve? A névváltozás lehetősége a numerológiában Életünk ciklusai Az emberi élet három korszaka A személyes év kiszámítása Személyes hónap, személyes nap... A Sorsfordulók Párkapcsolat a numerológia tükrében Egyéb társulások lehetőségei, minősége Foglalkozások, hivatás, munka A numerológiai elemzés felépítése

A képzés ideje alatt rengeteg gyakorlati példán látható a numerológia működése, és a Hallgatónak folyamatos lehetősége van saját képletével kapcsolatosan kérdéseket feltenni. Az oktatást szakirodalom is segít; a tanmenet Kiss Zoltán Zéro - Sorsunk a számokban című könyvére épül. A könyv részletes bemutatását ide kattintva találja.

A képzés öt hónapos, online - webináriumon keresztül - zajlik, azaz otthonról nézhető. A tanfolyam díja 12.990 – Ft/hó - ha valaki az öt hónapot egyben kifizeti, annak az öt hónap összesen csak 49.950 Ft, vagyis 9.990 Ft/hó. Az órákról hanganyag készül, ami utólag is meghallgatható. A képzés elvégzését Tanúsítvánnyal igazoljuk.

Információért a fizetés módjáról, és minden egyéb - a részleteket érintő - kérdésben forduljon bizalommal az Oktatóink menüpontban található űrlappal közvetlenül az oktatóhoz.

Az Ön tanára: Kiss Zoltán Zéro numerológus

6 hónapos Online numerológia tanfolyam indul 2015. szeptemberben. 

Otthonról nézheted!

Havi két alkalom, minden második szerda 17.00-21.00.

Szeptember 09. és 23., október 07. és 21., ….

A tanfolyam díja 12.990 – Ft/hó, ha valaki a hat hónapot egyben kifizeti, annak a hat hónap összesen csak 59.940-Ft, vagyis 9.990-Ft/hó, tehát 17.940-t spórolsz.

A tanfolyam hanganyagát utólag is meghallgathatod. Akik elvégzik a tanfolyamot, Tanúsítványt kapnak.

Egy több ezeréves tapasztalati tudás esszenciájának birtokában leszel, amely csak a tiéd, senki el nem veheti tőled.

Érdeklődni lehet: numerologia@kisszoltanzero.hu, vagy 06/30/954-8018.

Szeretettel várlak!

6 hónapos numerológia tanfolyam indul 2015. szeptemberben a Soter Ezoterikus Klubban 

 1066 Budapest Dessewffy u. 53. Telefon: 331-8186 

 Havi két alkalom, általában minden második kedd 17.00-21.00 Szeptember 08, és 22., október 06. és 20., …. 

 A tanfolyam díja 12.000 – Ft/hó, ha valaki egyben kifizeti a hat hónapot, akkor összesen csak 60.000 – Ft, vagyis 10.000 – Ft/hó, tehát 12.000-Ft-t spórolsz.

A tanfolyam hanganyagát utólag is meghallgathatod. Akik elvégzik a tanfolyamot, Tanúsítványt kapnak.

 Érdeklődni lehet: www.soterklub.hu  06/1/331-8186, vagy numerologia@kisszoltanzero.hu 06/30/954-8018. 

 Szeretettel várlak!