NostraBélus

Get Adobe Flash player


"A kevés tudás veszélyes. A sok is" - Albert Einstein

Fenti idézetet Einsteinnek tulajdonítják - de bárki mondta is ki először: nagyon beletalált. Az asztrológia különösen vékony jégen mozog ebből a szempontból. Ha valaki úgy közelít hozzá, hogy keveset tud róla, akkor hatalmas károkat képes okozni - magának, másoknak... és az asztrológiának. Ha pedig sokat... nos, akkor azt nagyon felelősségteljesen kell használni. Éppen ezért az oktatási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy nemcsak magasan képzett asztrológusok kerülhetnek ki hallgatóink közül, hanem az is megfelelő alapokat kap, aki pusztán hobbiszinten szeretne foglalkozni a horoszkópok értelmezésével.

A tanfolyamok ára: 24.000,- Ft/hó


Felsőfokú szakképzés 2 év - Heti 1,5 - 4 óra

Egy főnél 1,5h 4 főnél 4h

Tanmenet:

I. évfolyam

Az Univerzális Rend fogalma. Az asztrológia alapelve és filozófiai megközelítése Történelmi/történeti áttekintés. Szimbólumok, analógiák, képlet-elemek

Az állatövi jegyek rendszerezése Életterületek/erőmezők (asztrológiai házak)

Csillagászati alapismeretek Az égitestek analógiái. A fényszögek, orbisok (hatókörök)

A NOSTRADAMUS szoftver alapfokú kezelése Házak együttműködése (csak nálunk tanulható módszerrel) A radix értékelése az együttműködések tükrében

A primer direkció. Születési idő korrekciója (csak nálunk tanulható módszerrel).

Fokrendszerek. Holdcsomópontok. Tranzitszámítás

II. évfolyam 

További direkciós technikák (szekunder, tercier). Bolygóvisszatérések, revolúciók

A szolár képlet értékelése A lunár képlet értékelése A kisbolygók revolúciói

A házak levezetett jelentéstartalma "Miből mennyi?" (csak nálunk tanulható módszerrel).

A szinasztria - és kisegítő képletei Gyermektervezés (csak nálunk tanulható módszerrel) Az egészségügyi asztrológia alapjai Kisbolygók és különleges pontok Az állócsillagok 

Mundán asztrológia Magyarország képlete Az óraképlet (Horary) alapja és elmélete Hogyan készülnek a sajtóhoroszkópok? A NOSTRADAMUS szoftver professzionális kezelése (csak nálunk tanulható modul)

Alapfokú képzés 6 hónap - Heti 1,5 - 4 óra

Egy főnél 1,5h 4 főnél 4h

Tanmenet:

Az Univerzális Rend fogalma Szimbólumok, analógiák, képletelemek

Az állatövi jegyek rendszerezése Életterületek/erőmezők (asztrológiai házak)

Az égitestek analógiái Fényszögek, orbisok (hatókörök)

A NOSTRADAMUS szoftver alapfokú kezelése Ívdirekciók alapismerete 

Együttműködések alapismerete (csak nálunk tanulható módszerrel)

Saját születési idő korrigálása (csak nálunk tanulható módszerrel)

A radix elemzése - saját képleten Bolygóvisszatérések (revolúciók)

Saját szolár képlet elkészítése Saját lunár képlet elkészítése Holdcsomópontok 

Kisbolygók, különleges pontok Prognózis

Fél év alatt a Hallgató megtanulja az alapokat, amelyeket a saját képletére értelmezni tud. Ennek segítségével szert tesz önismeretre,- könnyebben átlátja a múltja miértjeit, a jelene dilemmáit, és a jövője feladatait. Ez a tudás elégséges lesz ahhoz, hogy döntéshelyzetben megtalálja a jobb variációt, - hogy meg tudja határozni a céljait, - és azok elérése kevesebb energiába kerüljön, felesleges körök nélkül.

Elárulom, hogy kevesen állnak meg ennél a verziónál... Aki idáig eljut, az sokkal többet akar tudni, hiszen ráérez az Univerzum tökéletes működésének elvére - és ez a varázs mindenkit nehezen enged el. Iskolánk tanmenete úgy van egymásra építve, hogyha a Hallgató a folytatás mellett dönt: azt megtorpanás, törés nélkül megteheti, és - akár azonnal - tovább tud lépni a két éves képzésre. 

Az Alap tanfolyam elvégzését Tanúsítvánnyal igazoljuk.

A felsőfokú képzés végén a Hallgató működésre jogosító végzettséggel fog rendelkezni, és olyan tudással, amelyet kevesen mondhatnak magukénak. A Schőner-módszert a világon egyedülállóan csakis a Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának keretein belül sajátíthatják el úgy, hogy utána igazoltan használhassák is. A felsőfokú képzés első tanévét félidős szakvizsgákkal és bizonyítvánnyal zárjuk, a második év végén pedig a teljes tudásról számot kell adni az Akadémia vizsgabizottsága előtt. A szokásos négy évhez képest a dupla tempó nem kevesebbet, hanem többet jelent.

A nálunk szerzett (kétnyelvű) Oklevéllel nemcsak Magyarországon, de az Unió egész területén érvényesülhet a jó szakember. Asztrológiai képzéseinket - a jelentkezések függvényében - folyamatosan indítjuk. Kizárólag kis csoportokban (max. 4 fő) gondolkodunk, hiszen a tananyag súlya megköveteli a oktatóktól az egyénre szabott figyelmet. Kérhető az online (skype, webinárium) képzési forma is, ez egyáltalán nem rontja az oktatás minőségét. Így nemcsak az ország, hanem a Föld bármely pontjáról várjuk a jelentkezőket, de a vizsgákon való személyes részvétel kötelező - ettől csak nagyon indokolt esetben tudunk eltekinteni.

A felsőfokú képzés dupla tempója (4 fő esetén) heti 4 órás elfoglaltságot jelent - közösen meghatározott időpontban. Az előadásokról hangfelvétel, illetve igény szerint jegyzet készül, melyet Hallgatóink még aznap megkapnak. A felsőfokú képzésnél a tandíj mellett egyszeri költséget jelent (hallgatóknak csak 15.000,-) a Nostradamus 1.0 szoftver megvásárlása, amely nélkülözhetetlen a minőségi tanulmányokhoz - és később a profi munkához.

A közhiedelemmel ellentétben a jó asztrológusnak nem kell természetfeletti képességekkel rendelkeznie - sőt: a racionalitás még előny is lehet... Ez egy magasan strukturált kódrendszer, amely kellő szorgalommal bárki számára megtanulhatóvá válik. Nincs szükség előképzettségre sem - a tapasztalat azt mutatja, hogy más iskolákból érkezőknek ugyanúgy tudunk "újat" adni, mint azoknak, akik még sosem láttak radixot. A tandíj összegével és a fizetés lehetséges módjaival kapcsolatban feltett kérdéseire oktatóink készségesen válaszolnak e-mailben vagy telefonon.

Szeretettel várja a valódi asztrológia világában az Ön tanára: Schőner Béla asztrológus    Farkas Andrea asztrológus