Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Születési idő korrekció 2.000,- Ft.

Százból 99 rossz születési időt használ - a horoszkóphoz NEM AZ ÖN SZÜLETÉSI IDEJE KELL, hanem az Ön kozmikus születési ideje.

A horoszkóp a LÉLEK TERVE - AZ ÖN LELKE (A SZÜLETÉS PERCE KÖRNYÉKÉN) ÖNBE KERÜLT - általában 1 perc és 120 perc között valamikor. Az asztrológus EZT AZ IDŐPILLANATOT KÉRI BE.

EZT HÍVJUK KOZMIKUS SZÜLETÉSI IDŐNEK.

Ön ezt nem tudja. A szülész orvosa sem. Töltse ki az űrlapot.

Születési idő korrekció

Ha elküldi a kérdőívben szereplő kérdésekre a (legalább hónapra pontos) válaszokat, az átutalt 2.000.- Ft. megérkezését követően bepontosítom születési óra percét, és másnapra e-mail-ben visszaküldöm Önnek egy rövid elemzéssel és a horoszkóp ábrájával. Ez nem horoszkóp készítés, csak születési idő korrekció.

Két órán belül pontos születési idő ismerete nélkül nem lehet korrigálni. Ha csak a születés napját ismeri, horoszkóp készítéssel együtt tudható meg a pontos óra-perc. Kitöltés előtt olvassa el a tipikus kitöltési hibákat. Az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámot a kapcsolat ikonnál találja meg. Postai levélküldésre, postai utánvétre korrekciónál nincs lehetőség.

Tipikus hibák:
nem küldi a kért adatokat, csak a születési idejét,
nem küldi a születés helyét,
csak a születés napját adja meg (legalább a kb. óra is kell),
a kért adatokból csak egyet küld (ez kevés),
olyan e-mail címről ír amely nem fogadja a választ.

Egy példa a születési idő korrekcióra:

Korrigált születési idő: 08 óra 05 perc 47 mp.

Jellemzés

Nyitott típus. Külső ingerekre gyorsan reagál. Harmóniára, békére, kiegyensúlyozottságra, tartós emberi kapcsolatokra törekszik. Legfontosabb számára a környezet harmóniája; tönkre tudják tenni az életét, ha a társaságában veszekszenek: neked is igazad van, neked is igazad van, csak hagyjátok már abba... Született békebíró. Szívesen szervez kisebb-nagyobb dolgokat, mint pl. lakberendezés, bevásárló-körút, ruhák megtervezése, stb. Rendkívül társ-centrikus, nehezen létezik partner nélkül. Ha éppen nincs, keres magának... Sajnos ritkán talál igazi társra, és sokat csalódik életében. Túlérzékeny és mégis hűvös, józan. Értelmi síkon keresi a kapcsolódási lehetőséget. Bohém, kedves. A Nap helyzete miatt (azonban) gyakorlatiasabb, aprólékosabb, kritikusabb.

a) Dominál a következő személyekkel kapcsolatban: házastárs, üzlettárs

b) Kiemelkedő szerepet játszanak az életében az életvezetéssel összefüggő események.

c) Összefüggések A gyermek, szerelem negatív összefüggésben van az ingatlannal. A gyermek, szerelem negatív összefüggésben van külfölddel, vagy joggal. A házastárs, vagy üzlettárs negatív összefüggésben van az anyagi helyzettel.

d) Kizárható a szexuális aberráció lehetősége. e) Kizárható a börtön, vagy zárt intézet lehetősége.

Betegség- és balesethajlamok

a) Vese, vesemedence-gyulladás.

b) Túltápláltság miatti betegségek.

c) Krónikus gyomorhurut.

Nem zárható ki a gyomorrák lehetősége.

d) Fájdalmak az altesten. Lép krónikus megbetegedése.

e) Kizárható a visszér lehetősége.

f) Kizárható a súlyos technikai baleset, valamint a görcsös betegség lehetősége.

Házastárssal (élettárssal, partnerrel) kapcsolatos adatok

a) Egyetlen házasság (kapcsolat) valószínű (67%).

b) A partner(ek) valószínű Nap-, vagy Ascendens-jegye(i): elsősorban Kos, vagy Mérleg másodsorban Bika

c) A kapcsolat(ok) minősége:

A partner korban, vagy egzisztenciálisan lényegesen eltérő. Könnyedén kötött házasság, vagy élettársi kapcsolat. A partner önfejű, uralomra vágyó, erőszakos, ezért gyakoriak a nyílt veszekedések, sőt atrocitások. Romantikus, vagy tragikus elemek a kapcsolatban. Valamelyik fél nem alkalmas a házasságra. A partner túl impulzív, nem tűri a konvenciókat. A kapcsolatot igen korai, váratlan válás, vagy elidegenedés követi. Különc kapcsolat, amely többször is újrakezdődhet. Nem zárható ki a partner viszonylag korai halála. Hirtelen kialakuló és megszűnő kapcsolat(ok). Könnyen előfordulnak súlyos sértések a partnerrel. Szélsőséges, tűz-víz kapcsolat. Múltbeli sérelem miatt is lehetséges szakítás. Végzetszerű vonzás és taszítás. A partner szuggesztív, harcias, kemény, intuitív.

d) A kapcsolat(ok)ban súrlódási tényezőként jelentkezhetnek a(z) életvezetéssel, balesettel-káresettel, műtéttel, halállal-elválással, ingatlannal, közeli rokonnal, szerelemmel, gyermekkel összefüggő események.

e) A házastárs(ak) megismerésének ideje (amennyiben szerelmi házasságról van szó): 1) 2009. augusztus és 2010. április között

Anyagi helyzet

a) Életkoronként:

5 éves korig átlagos. 6-14 éves korban átlagos. 12-30 éves korban jó. 16-40 éves korban jó. 30-50 éves korban átlagos. 40-70 éves korban átlagos. 60 éves kortól nem jó.

b) Az egész életre vonatkozóan átlagos.