Get Adobe Flash player

Schőner Béla asztrológus (NostraBélus)

A Magyar Holisztikus Egyesület alelnöke

Minden, ami asztrológia. Horoszkóp készítés, asztrológia tanfolyam, asztrológia szoftver

1149 Budapest Egressy út 1/G
Telefon/Viber: 20/9948-977  (11-19 között)
E-mail: nostrabelus@gmail.com
Skype: nostrabelus
http://horoszkopszoftver.hu
Bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12010532 00532737 00100006
IBAN HU72-1201-0532-0053-2737-0010-0006
Térkép


Nehéz helyzetbe kerültem: magamról kéne írni úgy, hogy ne tűnjek önelégültnek. Nem vagyok beképzelt, de ezt Ön nem fogja elhinni.

A Magyar Királyságban, Budapesten születtem 1944-ben. Gyakorlatilag voltam már minden, csak akasztott ember nem. Zenészként is dolgoztam, mint egyszemélyes zenekar. Közben 1985-től elvégeztem a József Attila Szabadegyetem Számítógép Programozó két éves fakultását, amikor még sehol sem volt a számítógép.

Az egyik étteremben alakítottam egy "lottóklubot" - közepes sikerrel játszottunk - amikor jött a gondolat: írok egy olyan programot az asztrológia segítségével, amivel többet nyerhetünk. És bár soha, egy pillanatig sem hittem addig az asztrológiában (sem a többi "misztikusnak nevezett" marhaságban), titokban reméltem, hogy egy számítógépes program képes lesz a totókulcs variációkat az asztrológia segítségével jobbá tenni. Nagy nehezen (még az átkosban) megtaláltam leendő tanáraimat (dr. Nagy Róbert és dr. Janák Lajos asztrológusokat), és azzal a nem titkolt szándékkal kezdtem el négy éves tanulmányaimat, hogy abban a pillanatban abbahagyom a tanulást, amint eleget tudok a szoftverem elkészítéséhez.

Körülbelül 2-3 hónap elteltével majdnem hanyattestem a meglepetéstől, amikor rájöttem, hogy majdnem mindent pontosan jeleznek az életemből a csillagok. Én - a racionalítás kőszobra - megírtam az első asztrológia szoftveremet, Chérie néven (még 1986-ban Turbo Basic-ben), és ismeretségi körömben szerényen elkezdtem tesztelni az asztrológiát. Kifeküdtem. Akkoriban 80-85%-os találati mutatókat teszteltem.

A világon egyedülállóan én hagytam ki egy "nem" szócskát a tanulásomkor. A világon mindenki más normálisan tanulta meg. És ez így, hibásan megtanulva tette a teszteredményeimet 80-85%-ossá.

Mostanra értem el azt, hogy megszületett a fejemben egy olyan asztrológia szoftver, amely az eddig tesztelt (3.289 személy) életeseményeit 99.5%-os találati mutatóval képes jelezni, de a reprezentatív tesztek (és egyéb követelmények) megvalósításához kb. 4 milliárd Ft. kellene. Képben van két-három beruházó-jelölt, akik még várnak a pénzükre... Ha igaz, két-három éven belül elkészül.

Ha Ön ezeket szerényebben képes előadni, kérem írja meg: NostraBélus