Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Ingyen horoszkóp

Célom egy olyan asztrológia szoftver elkészítése, amely

megjelenik az Interneten
ingyenesen használható a múlt ellenőrzésére
ennek során automatikusan megkeresi és pontosítja a felhasználó születési óra-percét
ezután kiírja a felhasználó múltbeli életeseményeit, pl.: mikor változtatott lakhelyet, munkahelyet, szerelmet, élettársat, stb.
a program 95%-os pontossággal teszi mindezt
30 ezer ember adataival tesztelt (ezért adunk Önnek örökös VIP tagságot)
a világ (min.) 40 nyelvére lesz lefordítva
a jövő eseményeit már meg kell vásárolni (ez jár Önnek ingyen, egész életére)
egy-két év átfutási idő alatt készül el

Jó regisztrációt: Schőner Béla asztrológus (NostraBélus)
Ingyen horoszkóp VIP tagsággal
Regisztráljon! Örökös VIP tagság! Ingyen horoszkóp!

Ha Ön elmúlt 50 éves, szánjon rá 15 percet, töltse ki kérdőívünket, és használja ingyen 100%-os, most tesztelendő asztrológia programunkat.

Hálánk jeléül egy konkrét kérdésére az adatlap beérkezése után ingyen válaszolunk! Ajánlatunk az első 30.000 jelentkezőre érvényes!
Kérjük, hogy adatlapunk kitöltésének kellő felelősséggel fogjon neki, hiszen minél pontosabban, és a valóságnak megfelelőbben adja meg az adatait, annál pontosabbak lesznek az Ön jövőjére vonatkozó életesemények. Így tehát kérjük, ne sajnálja az időt a pontos adatok felkutatására, a kellő átgondolásra, hiszen Önnek bármikor szüksége lehet arra, hogy kérdéseire, aktuális gondjaira - az asztrológia segítségével - választ, illetve segítséget kapjon. Mi ezen dolgozunk!

Mit jelent az örökös VIP tagság? Ön az adatlap kitöltésével élete végéig ingyenesen használja a jövőjére vonatkozó előrejelzéseket. Így tehát Ön megtakarítja az éves használati díjakat, továbbá ennek ismeretében elkerüli a rossz anyagi döntéseket, és megóvja magát a veszteséget okozó helyzetektől. Nem utolsó sorban: a jövővel kapcsolatos ismeretek eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen!
Most akcióban egy konkrét kérdésére ingyen válaszolunk az együttműködéséért! Legyen telepítve Skype és mikrofon az ingyen horoszkópkészítés idejére!

Az indiszkrét(nek tűnő) kérdésekért elnézést kérünk, de a teljes múltjával (és annak személyes részleteivel) tudjuk tesztelni az Ön jövőjét és a mi szoftverünket. Azért is fontos Önnek, mert a jövőjéből nyilván ezek az intim részletek (és az ezekkel kapcsolatos gondjainak megoldásai) fogják érdekelni. Ugye jól gondoljuk? Természetesen minden adatát szigorúan bizalmasan kezeljük.

Előfordulhat, hogy Ön, aki olvassa ezeket a sorokat, még nincs 50 éves, és talán jogosan érzi magát kirekesztve ebből az ajánlatból. Az említett korhatárnak sajnos szakmai oka van: a program teszteléséhez megfelelő számú életeseményre van szükség. Tehát az 50 évnél fiatalabbaktól ezúton kérünk elnézést, rájuk majd a következő - részletesebb - kutatásnál számítunk.