A Magyar Holisztikus Egyesület - a tesztelő szoftver tulajdonosa és üzemeltetője tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait. Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Az Egyesület külön külső adatfeldolgozót nem vesz igénybe, az általa kezelt személyes adatokat maga dolgozza fel. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő és munkatársai férhetnek hozzá.

A kezelendő adatok meghatározása és az adatkezelés egyedi céljai:
- Az adatbekérés, adatkezelés célja egy egyedi asztrológiai program elkészítése és tesztelése
- Az adatlap olyan személyes információkat (esetenként különleges adatokat is) tartalmaz, melyek a fenti cél eléréséhez szükségesek.
- A kutatás és fejlesztés időtartama függ a beérkező adatok mennyiségétől, azok használhatóságától (ez sajnos előre nem meghatározható)
- Adatainak rendelkezésünkre bocsájtásával Ön jogosult lesz az elkészült szoftvert - megfelelő igazolás után - élete végéig díjmentesen használni. A hibásan (vagy hiányosan) beküldött adatokból következő esetleges tévedésekért, és a szoftver használatából eredő erkölcsi és anyagi károkért az Egyesület felelősséget nem vállal.

Az Egyesület kötelezi magát, hogy gondoskodik a személyes adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt személyes adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Az  "Elküld" gomb lenyomásával Ön a fentieket tudomásul vette és elfogadja.
Kérjük, hogy adatlapunk kitöltésének kellő felelősséggel fogjon neki, hiszen minél pontosabban, és a valóságnak megfelelőbben adja meg az adatait, annál pontosabbak lesznek az Ön jövőjére vonatkozó életesemények. Így tehát kérjük, ne sajnálja az időt a pontos adatok felkutatására, a kellő átgondolásra, hiszen Önnek bármikor szüksége lehet arra, hogy kérdéseire, aktuális gondjaira - az asztrológia segítségével - választ, illetve segítséget kapjon. Mi ezen dolgozunk!

Mit jelent az örökös VIP tagság? Ön az adatlap kitöltésével élete végéig ingyenesen használja a jövőjére vonatkozó előrejelzéseket. Így tehát Ön megtakarítja az éves használati díjakat, továbbá ennek ismeretében elkerüli a rossz anyagi döntéseket, és megóvja magát a veszteséget okozó helyzetektől. Nem utolsó sorban: a jövővel kapcsolatos ismeretek eszmei értéke szinte felbecsülhetetlen!
Most akcióban egy konkrét kérdésére ingyen válaszolunk az együttműködéséért! Legyen telepítve Skype és mikrofon az ingyen horoszkópkészítés idejére!

Az indiszkrét(nek tűnő) kérdésekért elnézést kérünk, de a teljes múltjával (és annak személyes részleteivel) tudjuk tesztelni az Ön jövőjét és a mi szoftverünket. Azért is fontos Önnek, mert a jövőjéből nyilván ezek az intim részletek (és az ezekkel kapcsolatos gondjainak megoldásai) fogják érdekelni. Ugye jól gondoljuk? Természetesen minden adatát szigorúan bizalmasan kezeljük.

Előfordulhat, hogy Ön, aki olvassa ezeket a sorokat, még nincs 50 éves, és talán jogosan érzi magát kirekesztve ebből az ajánlatból. Az említett korhatárnak sajnos szakmai oka van: a program teszteléséhez megfelelő számú életeseményre van szükség. Tehát az 50 évnél fiatalabbaktól ezúton kérünk elnézést, rájuk majd a következő - részletesebb - kutatásnál számítunk.
Regisztráljon! Örökös VIP tagság! Ingyen horoszkóp!

Ha Ön elmúlt 50 éves, szánjon rá 15 percet, töltse ki kérdőívünket, és használja ingyen 100%-os, most tesztelendő asztrológia programunkat.

Hálánk jeléül egy konkrét kérdésére az adatlap beérkezése után ingyen válaszolunk! Ajánlatunk az első 30.000 jelentkezőre érvényes!
megjelenik az Interneten
ingyenesen használható a múlt ellenőrzésére
ennek során automatikusan megkeresi és pontosítja a felhasználó születési óra-percét
ezután kiírja a felhasználó múltbeli életeseményeit, pl.: mikor változtatott lakhelyet, munkahelyet, szerelmet, élettársat, stb.
a program 95%-os pontossággal teszi mindezt
30 ezer ember adataival tesztelt (ezért adunk Önnek örökös VIP tagságot)
a világ (min.) 40 nyelvére lesz lefordítva
a jövő eseményeit már meg kell vásárolni (ez jár Önnek ingyen, egész életére)
egy-két év átfutási idő alatt készül el

Jó regisztrációt: Schőner Béla asztrológus (NostraBélus)
Célom egy olyan asztrológia szoftver elkészítése, amely

Ingyen horoszkóp