Horoszkóp készítés 30 éves tapasztalattal, ajándék szoftverrel, hogy naponta tudja, mit ne lépjen

Amit sosem hitt volna az asztrológiáról. Vége a bizonytalanságnak.
Mielőtt horoszkópot kérne, gondolja át alaposan: kell ez? Nem jó tudni a jövőt. Még akkor sem, ha csupa kellemes dolog vár Önre - ugyanis megáll az idő. Nem beszélve a kellemetlen, vagy kifejezetten pocsék dolgokról. Tudnia kell: 100%-os találati mutatókra számíthat.

Ha mégis úgy dönt, hogy ismernie kell a jövőt, szerezze be megbízható forrásból legalább az órára pontos születési idejét (pl. kórház kórlaptár, templom, szülő, keresztszülő, stb.) Ha nem tudja, jó eséllyel megtalálom.

AKCIÓ!

Horoszkópját 2-3 óra alatt ingyen elkészítem, ha megvásárolja a Nostradamus 1.5 horoszkóp szoftvert, mely azoknak is készült, akik nem értenek a asztrológiához. (Most 48e Ft helyett csak 30e Ft).

Ha személyesen kíván eljönni, előzetes időpont-egyeztetés szükséges.

Ha Ön csak néhány kérdésre kíváncsi (max. 1,5 órában) - és nem kéri az asztrológia szoftvert, utaljon át 20.000.- Ft-ot (számlaszám a Kapcsolat ikonnál), és töltse ki az űrlapot a lehető legpontosabban. Az összeg megérkezéséig korrigálom születési idejét, megérkezése után telefonon, vagy Skype-on elkészítem horoszkópját. Postai utánvétre nincs lehetőség.

Horoszkóp elemzéshez egyébként sem szükséges ide fáradnia. Előfordult már többször, hogy telefonon oldottuk meg, ami kétségtelenül nem olcsó, de legalább drága. Ha még nincs Skype-ja, egyszerűen feltelepítheti számítógépére ezt az ingyenes telefonálási lehetőséget, így órákig beszélgethetünk... Az összeget pedig Interneten, vagy bankon keresztül utalhatja át.

Szükséges a múltjában történt események idejének tökéletes ismerete a horoszkóp készítés, elemzés során.

A múltja eseményeit én mondom ugyan, de Önnek kell visszaigazolni helyességüket. Nálam a működő horoszkópját kapja...

Amiket nem szoktak tudni:

szülők válásának ideje
költözések ideje
munkahely változtatások ideje
balesetek, műtétek ideje
abortusz ideje
gyermek balesetének ideje
szülő műtétjének ideje
kéz- lábtörés ideje
nagyszülők halálának ideje

Tudom, hogy Önt sem a múltja érdekli - engem viszont csak az érdekel, hogy tudjam, Ön van a gépben, és nem a Lucz Gizi. Ezért van szükség a horoszkóp elemzése során a múlt eseményeinek ellenőrzésére. Európában azért vagyok dobogós asztrológus, mert pontos és alapos munkát végzek. (Ja, és mert olyan szerény vagyok...) A horoszkóp elkészítéséhez szükséges adatokat - legalább hónapra pontosan - az adatlap segítségével, a "Elküld" gombbal tudja eljuttatni hozzám.