Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Gyermektervezés

Még ne adja fel! Nem szervi jellegű meddőség kiküszöbölése.
Születendő gyermek nemének megtervezése 98,5%-os találati mutatóval!
Gyermektervezés és horoszkóp készítés most ingyen...
...ha megvásárolja a Nostradamus 1.5 asztrológia szoftvert (30e Ft). Időpont-egyeztetésért kérem hívjon Skype-on, vagy telefonon. Gyermektervezés, vagy nem szervi eredetű meddőség kiküszöbölése - ha nem kéri a szoftvert - 20e Ft. - az adatlap kitöltésével.

Eddig 277 gyermeket terveztem, egy reklamáció volt - szerintem a férj rontott el valamit. Nem szervi eredetű meddőség kiküszöbölésében 193 esetben hatékonyan segíteni tudtam... Na, nem úgy, ahogy most gondolta... Harmincezres teszt (1956-1986) eredménye bizonyítja, hogy a Hold helyzete (Hold fázis) komolyan befolyásolja a születendő gyermek nemét. Elképesztően magas (98%) találati mutatóval meghatározható, hogy fiú, vagy lány legyen a következő bébi.
A Hold hatása a Földre
Ismerjük a Hold tengerre, árapály jelenségekre gyakorolt befolyását, tudjuk, hogy a Hold gravitációs ereje tartja bolygónkat keringési pályáján, ha nem létezne, valószínűsíthető, hogy teljesen más éghajlat uralkodna a Földön. Nem csak bolygónkra, hanem a földön élő élőlényekre, emberekre is hatással van. Már őseink is tapasztalták erejét, mindennapi tevékenységüket alapos, több évszázados megfigyelések alapján a Hold járásához igazították. Tudták azt is, hogy szerepe van abban, hogy éppen milyen hangulatban vagyunk, még a pszichiáterek is megfigyelik betegeik viselkedését ezeken a napokon. A Hold fázis fizikai testünkre is hat, meghatározza érzékenységünket, immunrendszerünk aktivitását, energiafelhasználásunkat, sérülékeny pontjainkat.

A Hold a nőiség és az anyaság jelképe
A Hold a nőiességet, anyaságot is szimbolizálja, ezáltal a nőkre gyakorolt hatása különösen jelentős. Befolyásolja a menstruációs ciklust is, amelynek időtartama egy holdhónapnak felel meg. A Hold 28 nap alatt járja körbe az útját, úgy a szabályos női ciklus is körülbelül 28 naposnak felel meg. A nő lelkivilágát is meghatározza, mert a megtermékenyüléshez befogadó és elfogadó lelkiállapot is szükséges, amely szintén Hold tulajdonság.

Jónás doktor módszere
Dr. Jónás Jenő szlovákiai magyar orvos, számos "meddőnek" titulált gyermektelen páron segített. Saját kutatásai eredményeképpen dolgozta ki módszerét, amely azt az ősi törvényt gondolja újra, amely szerint egy nő fogantatásának sikerességéhez alapul szolgálnak a Hold fázisai. Több tízezer pár bevonása során arra a következtetésre jutott, hogy azon a napon, amikor a Nap és a Hold egymás közti elhelyezkedése és távolsága pontosan fokra megegyezik a leendő édesanya képletében az égen álló Nap és a Hold közt fennálló távolsággal (Hold fázis), a peteérés szinte biztosan megtörténik, vagyis a nő termékennyé válik. Tehát ezeken napokon lehet a 85% termékenységgel számolni, míg a peteéréskor csak 15%-kal A Jónás napok kiszámítása asztrológiai módszerrel könnyűszerrel megtehető. (Ha a fogantatás képletében jó helyzetben áll a Hold, valamint a képlet Ura is, emellett még az 5. ház, - mint a gyermekünkkel kapcsolódó ház - is ideális helyzetben van, akkor ténylegesen komoly eséllyel számíthatunk arra, hogy zökkenő
mentes várandósság elé nézünk.)

Fontos tudnivaló! A Jónás-módszer csak abban az esetben vezet gyermekáldáshoz, ha a pár mindkét tagja egészséges (nincs elzáródás, gyulladás, a megtermékenyült csíra beágyazódását akadályozó eltérés, stb..) és mindketten képesek megfelelő ivarsejtek termelésére.