Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Gyermeknevelés

Önnek és most kell megoldania a gyermekneveléssel kapcsolatos összes problémáját. Segíthetek? Töltse ki az adatlapot!
Kérem a saját és gyermekem horoszkópját Skype-on
Gyermekneveléssel kapcsolatban felmerülő kérdéseire, problémák megoldására kíváncsi, utaljon át 15.000.- Ft-ot, és töltse ki az űrlapot a lehető legpontosabban. Csak a problémás gyermek születési óra percét írja be az aktuális rovatba. Az összeg megérkezéséig korrigálom az Ön és problémás gyermeke születési idejét, megérkezése után telefonon, vagy Skype-on elkészítem az Ön és gyermeke horoszkópját. Postai utánvétre nincs lehetőség.

A horoszkóp képletek elkészítéséhez egyébként sem szükséges ide fáradnia. Előfordult már többször, hogy telefonon oldottuk meg, ami kétségtelenül nem olcsó, de legalább drága. Viszont ha Ön Interneten olvassa soraimat (és még nincs Skype-ja), egyszerűen feltelepítheti számítógépére ezt az ingyenes telefonálási lehetőséget, így órákig beszélgethetünk... Az összeget pedig Interneten, vagy bankon keresztül utalhatja át (bankszámlaszám a Kapcsolat ikonra kattintva érhető el).

Szükséges az Ön (legalább körülbelüli) születési óra-perce, gyermekének születési óra-perce, valamint saját múltjának tökéletes ismerete a horoszkóp készítés, elemzés során. A múltja eseményeit én mondom ugyan, de Önnek kell visszaigazolni helyességüket.