Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Feng Shui Akadémia

Középfokú haladó tanfolyam és Alaptanfolyam - jegyzetekkel, DVD-n
Alaprajzi kérdések Hiány és többlet - ezek orvoslása Betegségre hajlamosító alaprajzi problémák Ajtók, ablakok A Yin és Yang filozófiája Gyerekszoba Hálószoba Rend és rendetlenség Tértisztítás

A 21 videó előfizetés díja: 12 500 Ft Az ajánlat érvényes a vásárlástól számított: 6 hónapig Képzéseink között két különleges modul is található.
A Feng Shui rendszer alapja ugyanaz az életenergia - azaz "chi" - amely a tradicionális kínai orvoslásból is jól ismert. A távol-keleti gyógyítás irányzatai megegyeznek abban az elvben, hogy az ember csak akkor lehet egészséges, ha a megfelelő táplálkozásnak és életvitelnek köszönhetően elegendő chi áramlik a testében, az energiapályákon, azaz a meridiánokon keresztül. Kevésbé közismert azonban, hogy ugyanez az energia a földben és a levegőben is kering. Megismerésével a szél és a víz - azaz környezetünk - segít belsőharmóniánkat helyreállítani.

"A Feng Shui a terek akupunktúrája." A tanfolyam mindenkinek ajánlott! A Hallgató itt kapja meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és itt érti meg az élet miértjeit. Feng Shui-alapfogalmak - Feng Shui-iskolák megismerése és összehasonlítása - Egészség és Feng Shui A 7 modulból álló alaptanfolyam sok-sok példával illusztrálva rendszerezi a Feng Shui elméletét. Chi, Shá, Vágóenergia, ezek hatásai, harmonizálása lakberendezési trükkökkel és Feng Shui-tárgyakkal.

A 7 videó előfizetés díja: 25 000 Ft Az ajánlat érvényes a vásárlástól számított 12 hónapig.
Tanmenet:

1. P
árkapcsolat és Feng Shui. Sokan nehezen találnak párt, pedig úgy gondolják, mindent megtesznek érte. A lakás Feng Shuija azonban blokkolhatja a lehetőségeket, de akár egy működő párkapcsolatot is tönkretehet, ha nem tudja megtartani a szerelem Chi-jét. A tréningen minden Hallgató a saját alaprajzán dolgozik. Mindent átnézünk a Forma-és az Iránytű-iskola módszereivel. Megcsináljuk a bagua térképet, megnézzük mindenkinek a saját jó irányait, megvizsgáljuk, hol helyezkedjen el az ágy és a többi bútor, mit tegyünk a vonzásért Feng Shuival. Mely területeken milyen kiegészítőket használjunk, mit mond a lakásunk ajtóiránya szerelmi lehetőségeinkről, és miként orvosoljuk, ha az üzenet rossz. További személyre szabott szerelemégtájat is felfedünk.

A 9 videó előfizetés díja: 5 000 Ft. Az ajánlat érvényes a vásárlástól számított 6 hónapig

2. Előrejelzés a kínai asztrológia, a Feng Shui és a 9*Ki asztrológia eszközeivel A kínai naptár lenyűgöző rendszer: nem csupán az idő múlását jelzi, hanem előrejelzésre is alkalmas. Az Öt Őselem (Fém, Víz, Fa, Tűz, Föld) éltető, vagy romboló cikluskörein alapul. A kínai év a földművelők naptára szerint 2014-ben február 4-én kezdődik.

Talán el se hinnéd, hogy ilyen kérdésekre lehet választ találni a kínai asztrológia segítségével: Mely munkaterületek lesznek sikeresek 2015-ben? Mely állatjegy szülöttei használhatják ki a társasági élet lendületét akár párkapcsolat kialakítására? Építkezhetünk-e? Milyen lesz az egészségünk 2015-ben, mire kell ügyelnünk? Kinek kell az átlagosnál is óvatosabbnak lennie? Mi az év szerencseállata? Hogyan mutatkoznak meg szüleink, gyermekeink, párunk esélyei a saját képletünkben? Lakásunk, és ez által életünk mely területei lehetnek veszélyeztetettek, ha sokat tartózkodunk a kedvezőtlen területeken?

10 videó előfizetés díja: 2 000 Ft. Az ajánlat érvényes 2015. 12. 31-ig.

A távoktatási tananyagok élő tanfolyamokból készített DVD-felvételek, így senki nem érezhet hátrányt amiatt, hogy személyesen nincs jelen. A Hallgató és Előadó közötti kommunikációt zártkörű internetes fórum segíti, ahol kérdéseket lehet feltenni akár a tanulótársaknak, akár az előadónak. A tananyagokat a Hallgató az előfizetési díj befizetése után, számítógépén nézheti meg a tananyaghoz tartozó időkorláton belül annyiszor, ahányszor akarja.

Vizsga

Egy lakás alaprajzának részletes Feng Shui-kidolgozása a tanultak alapján, amelyet az Oktatóhoz kell eljuttani e-mailben vagy postán, majd személyesen, vagy Skype-on szóban meg kell védeni.

A középfokú vizsga díja: 30.000 Ft, a felsőfokú vizsga díja: 20.000 Ft.

Az Ön oktatója, Szilvásy Judit a Budapesti Műszaki Egyetem mérnöki karán végzett. Feng Shuit Angliában, a Nemzetközi Feng Shui Iskolában kezdett tanulni, 1994-ben . Több iskolát is végigjárt, így a különböző irányzatok képviselői jó indítást és széles rálátást adtak neki e tudományra. Oktatói voltak többek között: Jon Sandifer, William Spear, Lillian Too, Yap Cheng Hai, Derek Walters, prof. Cheng kínai F.S nagymester, Roger Green, valamint Raymond Lo hong kongi Feng Shui-mester, akinél vizsgát is tett. Judit a Feng Shui Akadémia vezetője. Szaktanácsadóként is dolgozik, referenciamunkái között több hazai és világcég is szerepel.