free bootstrap template

Schőner Béla

Élet Tanár Úr

A Magyar Holisztikus Egyesület Alelnöke
A Zamnia Nemzetközi Webáruház munkatársa 
1149 Budapest Egressy út 1/G
Telefon/Viber: 20/9948-977 (08-18 között)
E-mail: nostrabelus@gmail.com
Skype: nostrabelus
http://horoszkopszoftver.hu
https://www.facebook.com/bela.schoner.3
https://schbela75.wixsite.com/lesz-egy-webaruhazad
https://schbela75.wixsite.com/milliomosblog

Bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12010532 00532737 00100006
IBAN HU72-1201-0532-0053-2737-0010-0006

Mobirise
Mobirise

Az első 75 év

A kép hátterében Los Angeles. Négy évig kint éltem (1999-2003). A Nostradamus Corporation Alelnöke voltam (jut eszembe - már másodszor vagyok alelnök - hmm)

Rögtön egy vallomás: Ma, 2019. aug. 27-én délután fél négykor még nem vagyok milliomos. Szorosan hozzátartozik a témához, hogy te sem. Tegeződjünk, én vagyok az idősebb (75). Ha nem, akkor is. Biztosan tudom, hogy én jövő őszre milliomos leszek.

Honnan tudom - honnan tudom - mert asztrológus vagyok.

Mobirise

10 évesen

Nagyanyám volt asztrológus, így lettem Schőner Bélából NostraBélus. Kellően hülye név volt már akkor is, szerencsére nem tartott soká,

Negyedikesen már Sőnci voltam, és 35 év elteltével lettem újra NostraBélus. Kőbányán, a Bihari út 8-ban laktam édesanyámmal és nagyanyámmal egy szoba-konyhás szükséglakásban. Emlékszem, a szobát semmi nem választotta el a konyhától, csak a kőpadló-fapadló variáció.

Ez volt életem legszegényebb időszaka (0-8 éves korig) - édesanyámat ekkor halálra gázolta egy busz. 

Mobirise

1956

Az új otthonomnál (két és fél szoba összkomforttal - telefonnal, gázboylerrel) nagyobb luxust álmomban sem képzeltem el. Nevelőszüleim párt-vezetők voltak, lefüggönyzött Pobjedával vittek-hoztak az iskolából.

A kép bal felső sarkán (VI. emelet - Satelites erkély) egy hatalmas lyukat képzelj el. Az orosz tankokra lőttek valakik, valami puskával, azok meg vissza tankkal - BAMM - mi meg a pincében játszottunk vidáman.

Én sem voltam gazdag soha, de szegény sem. A Bihari úton is csak a lakásunk volt szegényes, és bár anyám végig egyedülálló volt (édesapám még a születésem előtt meghalt a háborúban) - nekem mindíg mindenem megvolt.

Intézte a sors azt is, hogy mindvégig tök racionális maradjak a mai napig. (A fenti kép nyilván újabb, akkoriban még a 46-os villamos járt ott - hányszor ültem az ütközőjén...)

Mobirise

Fiatal koromban

Esztergályos, mozigépész, közlekedési rendőr, majd estin technikus lettem. Aztán Főtaxi, Volántaxi, egyszemélyes zenekar, számítógép programozó, asztrológus... Szóval voltam minden, csak akasztott ember nem.

Házasságom 32 évig nagyon jó volt.  Szegény feleségemnek meg pocsék.
Hitler hozzám képest Gyümölcsoltó Boldogasszony volt. Sokszor mondtam, hogy váljunk el. Házasságom alatt 68-szor csaltam meg a feleségem. (Igen - 1984-ben összeszámoltam). Ennek ellenére nem akart elválni.

Kétszer próbáltam öngyilkos lenni (1984. 2000.) Mindkétszer megmentettek. Az élet nem kívánságműsor.

Mobirise

Családommal

Mindíg a jók mennek el - feleségem 17 éve hagyott örökre itt. Nekem kellett volna már rég meghalni, de az élet nem kívánságműsor - nem győzöm elégszer mondani. 

Akart a nyavalya kimenni négy évre Los Angelesbe. Azt hittem, ha csinálok egy végleges (nem jogi) válást, elkerülhető lesz a 2003-ra jelzett halála.

Napra pontosan bejött (ez is). 57 éves volt. Talán az is volt a hiba, hogy telefonon naponta tartottuk a kapcsolatot.

Innen kezdve nem voltam/vagyok kíváncsi a saját jövőmre. Fárasztóan-unalmasan-sótlanul zajlottak a napjaim. Mindíg, minden, pont akkor, kivédhetetlenül. 100%-os találati mutatóval. Félelmetes...

Mobirise

Napjainkban

Az élet is éreztette, hogy váltanom kell - kilökött a komfortzónámból. A tartalék pénzemnek is a végére értem, maradtunk ketten (én és a 77 ezer nyugdíjam).

Ekkor futottam össze sokadszorra, de csak ekkor ismerkedtem meg alaposabban az általad már látott "A boldogság tanulható" videóval. Nah - akkor egyesélyesre (vagy sikerül, vagy sikerül) - elhatároztam, hogy hetvenöt évesen átmegyek boldogba.

Amikor még zenéltem is
1979-1989-ig

Egy reklámnak szánt videó

Csókokkal vársz Kisses for me

A kedvenc számom
My way

Mielőtt megkérdeznéd, hogy volt-e kedvenc számom. Még most is az. Ennyivel szerettelek volna csak magamról untatni.

My way Elvis Presley

Cím
Egressy út 1/G                    
1149 Budapest                    


Elérhetőségek

Email: schb44@gmail.com                    
Tel/Viber: +36 20/994-8977

Köszönöm a régi weblapom olvasóinak a rengeteg levelet, segítséget. Nekem azt dobta a gép, hogy 35 év után menjek át üzletemberbe. Ígérem, ha lesz időm (márpedig lesz) és megkeresnek a jövőjükkel kapcsolatban, feltétlen fogadom Őket...