Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

A Magyar Holisztikus Egyesület képzései

Képzéseinknél a következő szempontokat vesszük figyelembe: kis létszámú csoportokat indítunk, hogy az egyéni fejlődést maximálisan követni tudjuk; a tananyagon kívül igény szerint konzultációs időpontokat biztosítunk; online kurzusokkal gondolunk azokra, akik személyesen nem tudnak részt venni a konzultációkon; gyakorlott és nagy tapasztalattal rendelkező oktatóinkra a korrepetáció és a továbbképzés területén is számíthatnak a Hallgatók.
Képzési díjaink a szerződéskötést követően nem változnak!

Az Egyesület honlapjához kattintson ide
Az Egyesület Magazinjához kattintson ide
Egy régebbi szakmai tanulmány szerint a távoktatási rendszerek legnagyobb hátulütője az oktató és a közönség közötti interaktivitás hiánya. Ezzel ellentétben nálunk kiemelt hangsúly teremtődik az oktató és a Hallgatók közötti kommunikáció folyamatos gyakorlásának lehetőségére és annak fenntartására - és még a levelező-rendszerű oktatási formánál is van lehetőség - akár soron kívüli - konzultációra. A Hallgató egy pillanatig sem érzi azt, hogy egy fejezetenként elküldött könyvet kap tananyagként (amit egyben is elolvashatna, ha megvehetné...), hiszen kérdéseire szinte azonnali és kimerítő választ tud kapni. Különböző - zárt vagy nyitott - közösségi fórumokon és egyéni csatornákon keresztül is segítik oktatóink a tudás elsajátítását, - sok esetben szakmai jegyzetekkel, előadásokkal, kiegészítő anyagokkal biztosítják a megfelelő tempót, a megfelelő minőséget.
Az online képzés formája feltételez bizonyos technikai szintet (úgymint áramforrás, számítógép...) és informatikai tudást (felhasználói szinten), de abban az esetben sem esünk kétségbe, ha adott időben a technika ördöge bepróbálkozik. A Skype telepítése nem nagy ördöngősség, fél perc alatt megtanulható - webkonferenciás oktatáskor pedig előzetesen moderátor foglalkozik azzal, hogy mindenki gond nélkül és magabiztosan "bejusson" az online tanterembe.
Cserébe viszont nem kell aggódnia a villamos (vonat, busz, stb.) menetrendjének változásaival, késésekkel, útlezárásokkal, közlekedési dugókkal... Otthonról, kényelmesen - akár pizsamában is elsajátítható a tudás anélkül, hogy a minőség negatív irányba változna. Erre sok száz elégedett Hallgató és végzett Szakember a garancia.
Oktatási kód: 1.5.1/500