Az asztrológia 50 árnyalata

Nehéz helyzetbe kerültem: magamról kéne írni úgy, hogy ne tűnjek önelégültnek. Nem vagyok beképzelt, de ezt Ön nem fogja elhinni.
A Magyar Királyságban, Budapesten születtem 1944-ben. Gyakorlatilag voltam már minden, csak akasztott ember nem. Zenészként is dolgoztam, mint egyszemélyes zenekar. Közben 1985-től elvégeztem a József Attila Szabadegyetem Számítógép Programozó két éves fakultását, amikor még sehol sem volt a számítógép.

Az egyik étteremben alakítottam egy "lottóklubot" - közepes sikerrel játszottunk - amikor jött a gondolat: írok egy olyan programot az asztrológia segítségével, amivel többet nyerhetünk. És bár soha, egy pillanatig sem hittem addig az asztrológiában (sem a többi "misztikusnak nevezett" marhaságban), titokban reméltem, hogy egy számítógépes program képes lesz a lottókulcs variációkat az asztrológia segítségével jobbá tenni. Nagy nehezen (még az átkosban)
Asztrológia Asztrológus Schőner Béla NostraBélus
megtaláltam leendő tanáraimat (dr. Nagy Róbert és dr. Janák Lajos asztrológusokat), és azzal a nem titkolt szándékkal kezdtem el négy éves tanulmányaimat, hogy abban a pillanatban abbahagyom a tanulást, amint eleget tudok a szoftverem elkészítéséhez. Körülbelül 2-3 hónap elteltével majdnem hanyatt-estem a meglepetéstől, amikor rájöttem, hogy csaknem mindent pontosan jeleznek az életemből a csillagok. Én - a racionalitás kőszobra - megírtam az első asztrológia szoftveremet, Chérie néven (még 1987-ben Turbo Basic-ben), és ismeretségi körömben szerényen elkezdtem tesztelni az asztrológiát.
Kifeküdtem. Akkoriban 80-85%-os találati mutatókat teszteltem. A világon egyedülállóan én hagytam ki egy "nem" szócskát a tanulásomkor. A világon mindenki más normálisan tanulta meg. És ez így, hibásan megtanulva tette a teszteredményeimet 80-85%-ossá.

30 év után mostanra értem el azt, hogy megszületett a fejemben egy olyan asztrológia szoftver, amely az eddig tesztelt (3.289 személy) életeseményeit 99.5%-os találati mutatóval képes jelezni, de a reprezentatív tesztek (és egyéb követelmények) megvalósításához kb. 4 milliárd Ft. kellene. Képben van három beruházó-jelölt, akik még várnak a pénzükre... Ha igaz, két-három éven belül elkészül.

Ha Ön ezeket szerényebben képes előadni, kérem írja meg: NostraBélus