Asztrológia tankönyv kezdőknek és középhaladóknak
Az asztrológiában rejlik az Univerzum teljes tudása...
Szeretettel ajánlom ezt az asztrológia tankönyvet mindazoknak, akik csak hírből (netán abból sem) - vagy ami még rosszabb: napilapokból, betelefonálós műsorokból. esetleg kétes hitelességű internetes portálokból ismerik az asztrológiát. Ajánlom azoknak, akik sejtik, hogy ez a bizonyos "horoszkóp-mizéria" sokkal többet takar, mint amennyit elismernek belőle - de még nem tudják biztosan, hogy honnan hová lehet eljutni a segítségével.
Az ősi, évezredes bölcsességet természetesen nem lehet néhány oldalba sűríteni - nem is volt célunk, hogy ezt megtegyük, hiszen a témában az emberi tudás is véges - lévén nem vagyunk Istenek. Kutatásaink, teszteléseink bonyolult, és bizony sokszor küzdelmes menetével sem fogunk senkit terhelni, viszont ezek eredményeit igyekszünk most megosztani olyan asztrológia tankönyv formájában, hogy a laikusok talán éppúgy élvezetesnek fogják találni, mint azok a kollégák, akik munkájuk során ezeket a felismeréseket sikerrel alkalmazzák majd. Kis részlet a könyvből:
"...Az asztrológusok másik csoportja (velem együtt) azt állítja, hogy szó sincs háttérsugárzásról, és főleg ennek hatásáról az emberi sorsra. Természetesen nem tudhatjuk a választ a végső, nagy kérdésekre. Talán, ha mégis valamilyen (még fel nem fedezett, nem ismert) elméletről kellene hebegnem-habognom, azt nyögdécselném - igen bizonytalanul - hogy nem tudjuk, még kevesek vagyunk (mint 1805-ben a gőzmozdony). Amit gondolunk, az több ponton hatékonyan támadható (mint 1805-ben a gőzmozdony), de amíg jobb nincs, elfogadjuk, hogy az asztrológia egy olyan több-ezer éves tapasztalati (empirikus) tudomány, amely azt állítja, hogy a tökéletes REND mindenhol működik, mert működnie kell. Az élettelen világban és az élő világban is. Minden mindennel összefügg - még akkor is, ha ezek közül tipikusan csak a közvetlen összefüggéseket vizsgáljuk. Amint fent az égen - nagyban - ugyanaz működik idelent - kicsiben. Az év-milliárdok után fennmaradni képes égitestek és bolygók - MINT A TÖKÉLETES REND MODELLEZÉSÉRE ALKALMAS ESZKÖZÖK JELENNEK MEG AZ ASZTROLÓGIÁBAN. Az emberiség szellem-óriásai évezredeken keresztül megfigyelték: a véletlenszerűségnél indokolatlanul gyakrabban és nagyobb számban fordul elő x vagy y esemény,  jelenség  olyankor, amikor az égitestek - ott fent az égen - x vagy y helyzetbe kerülnek. Ezeket a helyzeteket (konstellációkat) és eseményeket évezredeken keresztül feljegyezték, rendszerezték, analizálták,  és ma az asztrológia tudománya több-milliós adatbázissal rendelkezik..."
Iskolánkban a nulla asztrológiai tudásról induló Hallgatók a záróvizsgájukon (többek között) a következő kérdéssort lesznek képesek megválaszolni egy általuk sosem látott, számukra teljesen idegen ember horoszkópjából:

Házasodik-e a szülött, - ha igen, mikor?
Születik-e gyermeke,  - ha igen, mikor?
Elváltak-e a szülei, - ha igen, mikor?
Elválik-e a szülött, - ha igen, mikor?
Élete során kerül-e a szülött börtönbe?
Van-e testvére, - ha igen, mikor született?
Hány éves korában vesztette el a szülött a szüzességét?
Volt-e / lesz-e abortusza, vetélése?
Kizárható-e a súlyos gyógyíthatatlan betegség?
Az első gyermeke fiú lesz-e, vagy lány?
Lesz-e az életében tartós külföldi tartózkodás?
Mikor vált munkahelyet?
Mikor költözik?
Kizárható-e a rokkantság ténye?
Létesít-e illegális, titkos szerelmi kapcsolatot?
Várható-e súlyos mozgási baleset - ha igen, mikor?
Jogi ügy esetén érdemes-e fellebbeznie?
Érdemes-e szerencsejátékkal kísérleteznie?
Milyen lesz a viszonya az anyósával?
Milyen lesz a viszonya a gyermekével?
stb...

Nem állítom, hogy a következő két-háromszáz oldal figyelmes végigkövetése után bárki képes lesz azonnal ugyanerre, de a szemléletmód alakulása sem rossz kezdet ahhoz, hogy hamarosan akár téged is a lelkes kollégák sorában üdvözöljünk.

Semmiképpen nem ajánlom az asztrológia tankönyvet azoknak az asztrológusoknak, akik nem elég nyitottak a fejlődésre, és minden előrelépést a (gyakran nem is létező) szakmai tekintélyük elleni támadásnak vesznek,- majd továbbra is makacsul járják a saját útjukat.  A Schőner-módszer tényeken, teszteléseken, visszaellenőrizhető gyakorlaton alapul, és mint ilyen: nehezen emészthető azok számára, akik a ködös megfogalmazásokat és a mindenkire ráhúzható általános ezo-bla-blát tekintik segítségnyújtásnak - mert többre nem képesek. Rájuk nem is pazarolnék több karaktert.

Viszont mások - akik nem bánják, ha az intim szférájukba bekúszik a kétség, hogy tehetnek valamit azzal, ha elfogadják az Univerzum törvényszerűségeit magukra nézve. nos, ők sokat profitálhatnak (és korántsem anyagi értelemben) a VALÓDI, MŰKÖDŐ asztrológia megismerésével. Nekik szól az ajánlásom.

Az asztrológia tankönyv ára most: 4.800,- (szoftverrel 25.000,-) Bankszámlaszám a Kapcsolat ikonnál.

Asztrológia tankönyv

Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.