Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsga-bizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, az
EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Asztrológia tankönyv

Az asztrológiában rejlik az Univerzum teljes tudása...
Asztrológia tankönyv kezdőknek és középhaladóknak


Szeretettel ajánlom ezt az asztrológia tankönyvet mindazoknak, akik csak hírből (netán abból sem) - vagy ami még rosszabb: napilapokból, betelefonálós műsorokból. esetleg kétes hitelességű internetes portálokból ismerik az asztrológiát. Ajánlom azoknak, akik sejtik, hogy ez a bizonyos "horoszkóp-mizéria" sokkal többet takar, mint amennyit elismernek belőle - de még nem tudják biztosan, hogy honnan hová lehet eljutni a segítségével.
Az ősi, évezredes bölcsességet természetesen nem lehet néhány oldalba sűríteni - nem is volt célunk, hogy ezt megtegyük, hiszen a témában az emberi tudás is véges - lévén nem vagyunk Istenek. Kutatásaink, teszteléseink bonyolult, és bizony sokszor küzdelmes menetével sem fogunk senkit terhelni, viszont ezek eredményeit igyekszünk most megosztani olyan asztrológia tankönyv formájában, hogy a laikusok talán éppúgy élvezetesnek fogják találni, mint azok a kollégák, akik munkájuk során ezeket a felismeréseket sikerrel alkalmazzák majd.

Kis részlet a könyvből:
"...Az asztrológusok másik csoportja (velem együtt) azt állítja, hogy szó sincs háttérsugárzásról, és főleg ennek hatásáról az emberi sorsra. Természetesen nem tudhatjuk a választ a végső, nagy kérdésekre. Talán, ha mégis valamilyen (még fel nem fedezett, nem ismert) elméletről kellene hebegnem-habognom, azt nyögdécselném - igen bizonytalanul - hogy nem tudjuk, még kevesek vagyunk (mint 1805-ben a gőzmozdony). Amit gondolunk, az több ponton hatékonyan támadható (mint 1805-ben a gőzmozdony), de amíg jobb nincs, elfogadjuk, hogy az asztrológia egy olyan több-ezer éves tapasztalati (empirikus) tudomány, amely azt állítja, hogy a tökéletes REND mindenhol működik, mert működnie kell. Az élettelen világban és az élő világban is. Minden mindennel összefügg - még akkor is, ha ezek közül tipikusan csak a közvetlen összefüggéseket vizsgáljuk. Amint fent az égen - nagyban - ugyanaz működik idelent - kicsiben. Az év-milliárdok után fennmaradni képes égitestek és bolygók - MINT A TÖKÉLETES REND MODELLEZÉSÉRE ALKALMAS ESZKÖZÖK JELENNEK MEG AZ ASZTROLÓGIÁBAN. Az emberiség szellem-óriásai évezredeken keresztül megfigyelték: a véletlenszerűségnél indokolatlanul gyakrabban és nagyobb számban fordul elő x vagy y esemény,  jelenség  olyankor, amikor az égitestek - ott fent az égen - x vagy y helyzetbe kerülnek. Ezeket a helyzeteket (konstellációkat) és eseményeket évezredeken keresztül feljegyezték, rendszerezték, analizálták,  és ma az asztrológia tudománya több-milliós adatbázissal rendelkezik..."

Iskolánkban a nulla asztrológiai tudásról induló Hallgatók a záróvizsgájukon (többek között) a következő kérdéssort lesznek képesek megválaszolni egy általuk sosem látott, számukra teljesen idegen ember horoszkópjából:

Házasodik-e a szülött, - ha igen, mikor?
Születik-e gyermeke,  - ha igen, mikor?
Elváltak-e a szülei, - ha igen, mikor?
Elválik-e a szülött, - ha igen, mikor?
Élete során kerül-e a szülött börtönbe?
Van-e testvére, - ha igen, mikor született?
Hány éves korában vesztette el a szülött a szüzességét?
Volt-e / lesz-e abortusza, vetélése?
Kizárható-e a súlyos gyógyíthatatlan betegség?
Az első gyermeke fiú lesz-e, vagy lány?
Lesz-e az életében tartós külföldi tartózkodás?
Mikor vált munkahelyet?
Mikor költözik?
Kizárható-e a rokkantság ténye?
Létesít-e illegális, titkos szerelmi kapcsolatot?
Várható-e súlyos mozgási baleset - ha igen, mikor?
Jogi ügy esetén érdemes-e fellebbeznie?
Érdemes-e szerencsejátékkal kísérleteznie?
Milyen lesz a viszonya az anyósával?
Milyen lesz a viszonya a gyermekével?
stb...

Nem állítom, hogy a következő két-háromszáz oldal figyelmes végigkövetése után bárki képes lesz azonnal ugyanerre, de a szemléletmód alakulása sem rossz kezdet ahhoz, hogy hamarosan akár téged is a lelkes kollégák sorában üdvözöljünk.

Semmiképpen nem ajánlom az asztrológia tankönyvet azoknak az asztrológusoknak, akik nem elég nyitottak a fejlődésre, és minden előrelépést a (gyakran nem is létező) szakmai tekintélyük elleni támadásnak vesznek,- majd továbbra is makacsul járják a saját útjukat.  A Schőner-módszer tényeken, teszteléseken, visszaellenőrizhető gyakorlaton alapul, és mint ilyen: nehezen emészthető azok számára, akik a ködös megfogalmazásokat és a mindenkire ráhúzható általános ezo-bla-blát tekintik segítségnyújtásnak - mert többre nem képesek. Rájuk nem is pazarolnék több karaktert.

Viszont mások - akik nem bánják, ha az intim szférájukba bekúszik a kétség, hogy tehetnek valamit azzal, ha elfogadják az Univerzum törvényszerűségeit magukra nézve. nos, ők sokat profitálhatnak (és korántsem anyagi értelemben) a VALÓDI, MŰKÖDŐ asztrológia megismerésével. Nekik szól az ajánlásom.

Az asztrológia tankönyv ára most: 4.800,- (szoftverrel 25.000,-) Bankszámlaszám a Kapcsolat ikonnál.