Asztrológia tanfolyam

Nincs több bizonytalanság. Biztos út a boldogsághoz. Nem kell intuitív készség. Csak számolni kell tudni (legalább százig).

...Az asztrológiában rejlik összegyűjtve az Univerzum teljes tudása.

Asztrológia tanfolyam - akár azonnali kezdéssel egyénileg.

Ön dönti el: Személyesen (Zuglóban), vagy csak állandóan Interneten keresztül, vagy hol így, hol úgy... Ha ide kattint és letölti ezt az egyszerűen telepíthető és kezelhető ingyenes Skype mütyürt, akkor ingyen beszélgethetünk órákon át. Legyen Ön bárhol a világban, nyaralás, síelés közben, nem marad le a tanulással, ha van Internet a közelben. Nálunk igazi szakember lesz Önből, aki a MŰKÖDŐ asztrológiát ismeri meg. Asztrológia tankönyvünk a hallgatóknak INGYEN - online bárkinek: 4.800,- Ft. szoftverrel most csak 25.000,- Ft.

Most, hogy nem vagyok képes tovább dicsérni magam, nézzük:


Egyéni asztrológia tanfolyam indul akár azonnal: Két éves, dupla tempójú (négy év anyagát vesszük), heti egy alkalommal, 1,5 - 4 óra. Ára: havi 24e Ft. A Magyar Holisztikus Egyesület Akadémiájának vizsgabizottsága előtt tett eredményes vizsga után a hallgató (asztrológus működésre jogosító) kétnyelvű, EU-ban elfogadott oklevelet kap.

Ha érdeklődik az asztrológia iránt, és szívesen tanulná egyénileg, komolyabb szinten, töltse ki az űrlapot - hamarosan válaszolok.

A I. évfolyam tanmenete

Az asztrológia lényege, elmélete, gyakorlati alkalmazása. Az asztrológia rövid története. Szimbólumok, jelképek jelentése és szerepe az emberi kultúrában. Az asztrológiai szimbólumok (jegyek, bolygók, fényszögek és egyéb képletelemek jelei). Az állatövi jegyek minőségi és elemi felosztása röviden. Az állatövi jegyek analógiája (jellemzői). Az égitestek analógiája (jelentése). Csillagászati alapismeretek. A horoszkóp egyszerű kiszámítása A horoszkóp vázlat felrajzolása. A házak jelentése. A bolygók elhelyezkedése, a tengelyek egymáshoz való viszonya. A születési idő korrekció. Az együttműködések. Horoszkóp-értékelés alapfokon. A holdcsomópontok és érzékeny pontok számítása, értékelése. Az Aszcendens jelentése, külső megjelenés. A horoszkóp pontos kiszámítása más módszerekkel. A számítógépes lehetőségek általános, rövid ismertetése. A tranzitálás technikája és elmélete. A házak levezetett jelentés tartalma. Metszőpontok (felezőpontok) számítása és értékelése (röviden). A planetáris házak számítása és értékelése. Az egyszerű primer direkció (egy fok = egy év) számítása és csillagászati alapjainak ismertetése. A pr. direkciók vezetése az Egyenlítőn, Naibold-kulcs alkalmazása (nem alaposan, csak az említés szintjén). A bolygók aktiválódása. A direkciók és tranzitok kölcsönhatása. A direkciók értékelése (receptek), lehetőségek szerint időtartamban és részletezéssel.  A direkciós táblázat elkészítése. A szolár-horoszkóp egyszerű számítása (ciklikus szolár-táblázat). A szolár-képlet értékelése. A szolár-horoszkóp pontos számítása. A szolár számítása és értékelése. Értékelési gyakorlatok.

A II. évfolyam tanmenete

A prognózis-módszerek ismertetése (direkciók, segéd-horoszkópok, egyéb módszerek). Primer direkció, illetve egy fok = egy év csillagászati összefüggései. Napív direkció elmélete és számítása, csillagászati összefüggései röviden. A szekunder direkció csillagászati összefüggései és számítása. A tercier direkciók csillagászati összefüggései, számításai. Az 5 fok = egy év és a 2,5 fok = egy év direkció csillagászati összefüggései, a módszer rövid ismertetése. A lassú bolygók mindenkire érvényes periódusai (saját fényszögeken való átvonulása). A lunár-horoszkóp számítása, értékelése. A bolygó-visszatérések (revoluciók) horoszkópjainak ismertetése. A napi horoszkóp számítása, értékelése. A Glahn életkör számítása, értékelése. A mundán bolygók röviden, a mundán Glahn-kör értékelése. A Glahn-féle házharmadok számítása, jelentése. A szinasztria lényege. Két képlet összehasonlításának technikája. A bolygók, a fényszögkapcsolatok és házak értékelése a szinasztriában. A direkciók számítása és jelentése (egy fok = egy év) a szinasztriában. Az időfelező képlet számítása és értékelése. A házak és a bolygók értelmezése a metszőpont és az időfelező horoszkópban. Direkciók, szolár, lunár képletek az időfelező-horoszkóphoz. Az asztrológia etikai szabályai. A házrendszerek rövid ismertetése. Az óra-asztrológia alapjai és elmélete. A kérdőhoroszkópok számítása, bolygók, házak jelentése. Óra-horoszkópok számítása, értékelése. Kérdő- és óra-horoszkópok, elekciók egybevetése a radix-szal. Általános, sajtó horoszkópok készítése, tolmácsolása. A mundánasztrológia alapjai, elmélete. A Jupiter és a Szaturnusz együttállásai (konjunkciós horoszkópok, az együttállás ciklusai). A külső bolygók konjunkciós horoszkópjai. A hyleg és az anaréta. A holdfázis elmélet.

A gondolkodási-számolási szüneteket kivágtuk - a vizsga több mint 3 órás volt. Azért tettük ide a videót, hogy lássátok, mire készít fel a két éves képzés...