NostraBélus

Get Adobe Flash player

Kérem a saját és gyermekem

horoszkópját Skype-on

Gyermekneveléssel kapcsolatban felmerülő kérdéseire, problémák megoldására kíváncsi - és nem kéri az asztrológia szoftvert, utaljon át 15.000.- Ft-ot, és töltse ki a jobbra található űrlapot a lehető legpontosabban. Csak a problémás gyermek születési óra percét írja be az aktuális rovatba. Az összeg megérkezéséig korrigálom az Ön és problémás gyermeke születési idejét, megérkezése után telefonon, vagy Skype-on elkészítem az Ön és gyermeke horoszkópját. Postai utánvétre nincs lehetőség.

A horoszkóp képletek elkészítéséhez egyébként sem szükséges ide fáradnia. Előfordult már többször, hogy telefonon oldottuk meg, ami kétségtelenül nem olcsó, de legalább drága. Viszont ha Ön Interneten olvassa soraimat (és még nincs Skype-ja), egyszerűen feltelepítheti számítógépére ezt az ingyenes telefonálási lehetőséget, így órákig beszélgethetünk... Az összeget pedig Interneten, vagy bankon keresztül utalhatja át (bankszámlaszám a Kapcsolat ikonra kattintva érhető el).

Szükséges az Ön (legalább körülbelüli) születési óra-perce, gyermekének születési óra-perce, valamint saját múltjának tökéletes ismerete a horoszkóp készítés, elemzés során. A múltja eseményeit én mondom ugyan, de Önnek kell visszaigazolni helyességüket.